Boka Billigt Boende | | | Forum | Tipsa 
Allmänt och statistik
Annonsering på Internet ger större möjlighet än exempelvis tidningar, TV eller radio, att rikta ett budskap direkt till en specifik målgrupp, i detta fall handlar det givetvis om folk som älskar att resa, och då framför allt till Australien och Nya Zeeland.

Din annons på Australienguiden (www.australienguiden.se) visas på samtliga sidor i reseportalen. Vi kan också på er begäran placera annonsen på vissa specifika sidor.

Australienguiden har funnits sedan 1999 och har en stor och trogen läsarskara, som dessutom växer varje dag. Vi är idag sveriges största reseportal om Australien.

Nedan presenteras en sammanställning av besöksfrekvensen. Med "besök" menas ett antal sidvisningar som begärts av en och samma browser, utan uppehåll längre än 60 minuter. Med "unik besökare" menas en browser (cookie-baserad mätning).Statistik Australienguiden Januari 2019
Unika besökare/månad
87 545
Antal sidvisningar/månad
1 007 454
Genomsnittlig besökstid
13.2 minuter
 

.....en stor del av de människor som besöker oss är folk som går i resande tankar. Det är inte enbart kvantitet som räknas i antalet exponeringar utan framför allt kvalitén och slagkraften i exponeringen till rätt målgrupp. Australienguiden har idag över 70.000 unika besökare/månad, de flesta av dem älskar att resa....

Vill du veta mera eller begära offert på annonsering på Australienguiden? Våra priser för annonsering är mycket blygsamma. Kontakta oss för prisförfrågan.

Annonskontakt:
Kontaktformulär »
Vilka är vi på Australienguiden » 

Kontakt :: Om Oss :: Sidkarta :: Hotell :: Hostels :: Butiken
Copyright © AUSTRALIENGUIDEN 1999-2019
 
Lägg till sidan som startsidaLägg till sidan som FavoritKontakta oss på Australienguiden
Online just nu: 165
BOKA BILLIGA HOTELL!
Boka och välj mellan 3000 Hostels och hotellrum i Australien! Snabbt & smidigt!
Se Hotell i australien »
Boka billiga hostels »


SE HIT! Passa på och köp din resehandbok till mycket lågt pris! Vi säljer nu ut Första Klass Reseguide, Berlitz och Lonely Planet till extremt låga priser. Skynda fynda!
Se resehandböcker »

Mer bra länktips!
Återbetalning WH skatt »

123bildelar.se - bildelar