Boka Billigt Boende | | | Forum | Tipsa 

Tax refund för Australien

Har du arbetat i Australien tidigare, kanske på ett s.k. "Working Holiday Visa", eller på annat sätt betalat skatt i Australien. Då kan du på ett enkelt sätt få tillbaka en ansenlig summa pengar skatteåterbäring genom att på ett enkelt sätt fylla i ett onlineformulär och direkt skicka din ansökan.

Har du inte din "final payment summary" som de kallar det, så kan också företaget som hjälper dig hitta dessa siffror på skatt och övrigt eftersom det finns registrerat hos skatteverket. Detta kan dock ta extra tid.


Om Taxback.com

Det finns några aktörer som hjälper backpackers i australien med skatteåterbäring (tax refund). Pappersexcersisen kan vara ganska krånglig och det är därför starkt att rekommendera att ta hjälp med detta. Australienguiden har valt att samarbeta med den bästa aktören på marknaden för skatteåterbäring australien, Taxback.com. De är experter på området, noggranna och ser till så du får tillbaka mesta möjliga av din inbetalda skatt (för det mesta 100% av den). Du kan därför vara helt trygg i hanteringen av din ansökan om skatteåterbäring. Ansöker man själv är det lätt att missa något som oftast innebär minskad återbetalning. Gör som 1000-tals svenskar innan dig, fyll i formuläret via Taxback.com och få tillbaka all din skatt.
www.taxback.com


Tips - bra att tänka på när du jobbar i Australien för att underlätta tax refund

Du bör spara dina lönespecifikationer, skattenummer, och den slutliga betalningssammanfattningen. Har du jobbat på flera ställen kan det ibland behövas specifikationer från dessa arbetsplatser. På vissa ställen (ofta fruktplockarjobb) kan arbetsgivarna vara mindre samarbetsvilliga när du ber om lönespecifikation vilket kan göra att det tar längre tid senare att få tillbaka dina skattepengar. Har du inte sparat/fått din "final payment summary" som den brukar kallas, så kan oftast Taxback.com hjälpa dig hitta siffror och papper eftersom det finns registrerat hos skatteverket i Australien. Detta kan dock göra att det tar lite längre tid.

Fyll i onlineformuläret »


 

Kontakt :: Om Oss :: Sidkarta :: Hotell :: Hostels :: Butiken
Copyright © AUSTRALIENGUIDEN 1999-2019
 
Lägg till sidan som startsidaLägg till sidan som FavoritKontakta oss på Australienguiden
Online just nu: 97
BOKA BILLIGA HOTELL!
Boka och välj mellan 3000 Hostels och hotellrum i Australien! Snabbt & smidigt!
Se Hotell i australien »
Boka billiga hostels »


SE HIT! Passa på och köp din resehandbok till mycket lågt pris! Vi säljer nu ut Första Klass Reseguide, Berlitz och Lonely Planet till extremt låga priser. Skynda fynda!
Se resehandböcker »

Mer bra länktips!
Återbetalning WH skatt »

123bildelar.se - bildelar