Boka Billigt Boende | | | Forum | Tipsa 

Boka hostel & backpacker boende

Australienguiden samarbetar med Hostelworld och kan därför erbjuda ett mycket stort specialutbud med bästa priser för hostels och backpackerboende över hela Australien. Välj mellan 4000 boenden i databasen. Boka snabbt och enkelt på några sekunder

Start | kundrecensioner | Kontakt & FAQ
 


Kontaktuppgifter och information

Australienguiden.se samarbetar med Hostelworld som är världens största bokningsorganisation för vandrarhem och budgetboende. Vi finns tillgängliga att besvara dina frågor 7 dagar i veckan, 24h om dygnet, året runt. Ring eller maila så besvarar vi din fråga, glöm inte ha ditt bokningsnummer till hands om det gäller en bokning.Kontaktuppgifter
Glöm inte ha ditt bokningsnummer till hands om du har ett sådant.

Ring oss via telefon: +353 (0) 1 5245800

Kontakta via mail: customerservice@hostelworld.comFAQ - vanliga frågor & svar


Hur bokar jag online?

1. Välj först område i scrollisten ovan
2. Klicka sen på det hostel du vill boka
3. När du läst om boendet klicka på knappen "Gå Vidare & se pris"
4. Välj rumstyper och antal gäster du önskar göra en bokning för
5. Om informationen är korrekt så klickar du på "Boka Boendet"
6. Du kommer nu få se en sida som sammanfattar din bokning. Fyll i person- & betalinformation
7. Du betalar endast 10% för att säkra din bokning, resten betalas vid incheckning
8. Klicka bekräfta! Ditt boende är nu säkrat och klart!Kan ni kontrollera tillgänglighet åt mig för ett boende?

Detta gör du enkelt själv genom att påbörja en bokning. Du ser ett rött kryss på de datum i de fall rumstypen inte är tillgänglig.Hur vet jag att bokningen jag gjort är "säkrad" och garanterad?

Ni erhåller en bokningsbekräftelse direkt efter utförd bokning. Vårt bokningssystem arbetar i "realtid" mot databasen och direkt mot hotellen, därmed utförs bokningen på hotellet/vandrarhemmet i samma stund då du utför bokningen online. Rummet kan inte lovas bort till någon annan, inte ens medan du genomför bokningen hos oss. När du påbörjar din bokning så låser du möjligheten för andra att boka samma rum/hotell. Detta gäller tills du är klar eller lämnar bokningssystemet.Vad måste jag betala för att garantera min bokning?

Vid bokningstillfället debiteras 10% av kostnaden för hotellet / vandrarhemmet i deposition, plus 2 dollar (USD) i bokningsavgift (serviceavgift). Resterande 90% av summan betalas vid ankomst till hotellet. Inga andra kostnader tillkommer.Vad är deposition och varför betalar jag det?

Depositionen är till för att säkra och garantera din bokning. Den är till för både dig och hotellet och är en garanti för att din bokning är giltlig. Efter att du erlagt deposition kan Vandrarhemmet inte lova bort ditt rum till någon annan under den gällande perioden.Vilka betalningsmedel gäller?

Det varierar från boende till boende, du kan dock alltid använda Visa och Mastercard kreditkort. De flesta av hotellen accepterar också både Debit/Kredit kort såsom Visa Debit, Visa Electron, Maestro UK, Solo, JCB och Laser. I vissa fall kan också betalningen utföras via PayPal. Du ser när du kommer till betalningssidan för ett visst boende vad som gäller.Hur gör jag om jag måste avboka eller ändra min bokning?

Avbokning eller ändring av en bokning sker alltid direkt till vandrarhemmet/hotellet. Kontaktuppgifterna fås i samband med bokningsbekräftelsen som dels skickas till dig via mail efter utförd bokning och dels visas här på bokavandrarhems sida för utskrift, vid avslutad bokning. Kontaktuppgifter till hotellen kan ej fås/visas förrän efter avslutad bokning. Om bokning kancelleras hos vandrarhemmet / hotellet så kan inte deposition eller bokningsavgift återbetalas.Kan jag få transfer från och till flygplatsen av hotellet?

Många vandrarhem och hotell tillhandahåller denna service. Ofta så uppges detta i beskrivningen av boendet. Även om det inte uppges kan många boenden ändå lösa detta. Efter din bokning får du en mailadress (samt tel nr) till boendet dit du kan vända dig med alla funderingar om platsen du ska till.Hur kan jag komma i direktkontakt med vandrarhemmet?

Efter din bokning får du en mailadress (och telefon nummer) till boendet dit du kan vända dig med alla funderingar och frågor som kan dyka upp.Är det säkert att betala bokningen via internet?

Ja, all känslig data skickas säkert via SSL krypterad överföring. Systemet använder sig också av Verisign för att garantera säkerheten vid betalning av boendetVilka kreditkort kan jag använda?

Du kan alltid använda Visa och Mastercard. De flesta av hotellen accepterar också Visa Debit, Visa Electron, Maestro UK, Solo, JCB och Laser. I vissa fall kan också betalningen utföras via PayPal.Vad skall jag göra om jag får ett felmeddelande när jag försöker boka eller när jag väntar på min bokningsbekräftelse?

Möjliga anlednignar till fel vid bokning kan vara att ditt kreditkort saknar täckning eller att du har missat att korrekt fylla i alla uppgifter på bokningsformuläretFör hur länge och för hur många personer kan jag boka?

Antalet personer som kan ingå i samma bokning varierar från hostel till hostel. Ofta kan du boka upp till 20-30 personer samtidigt och upp till 31 nätter i en och samma bokning. Vill du boka längre eller med fler antal personer kan du göra två eller fler bokningar i rad.jag vill boka för 1 eller 3 pers. men rummet går bara boka för ett jämt antal personer (2, 4 osv)?

Om rummet är av typen "Private" så betyder det att den som bokar rummet måste betala för ALLA sängarna i rummet. En del vandrarhem har kanske bara rumstypen "private" och heller inget privat rum med 3 sängar, då måste du alltså boka ett eller flera rum och betala för alla sängarna i dem. Leta efter sovsal/dorm eller annan rumstyp som inte har "private" på sig.Kan jag få en extrasäng i rummet jag bokat?

Det brukar fungera om du bokar ett s.k. "private" rum. Har du spädbarn med dig och du vill sova med barnet i samma säng är det ok. Barn över 2 år förväntas dock bokas en egen säng.Kan jag boka via mail eller telefon?

Nej, bokningstjänsten tillhandahåller endast onlinebokning av hotell och vandrarhem via internetKan ni skicka material, information om hotellet?

Nej, all information som finns att få om stället visas online. Efter din bokning får du mailadress och tel nr till boendet dit du kan vända dig för mer specifika frågorJag är en äldre resenär. Kan jag boka genom boende genom er?

Självklart kan du det, om ett hotell eller vandrarhem har någon åldersbegränsning så anges detta på hotellets / vandrarhemmets sida.Jag kan inte finna ert telefonnummer på kontaktsidan?

Vi finns tillgängliga att besvara dina frågor 7 dagar i veckan, 24h om dygnet, året runt. Ring eller maila så besvarar vi din fråga, glöm inte ha ditt bokningsnummer till hands om det gäller en bokning. Glöm inte ha ditt bokningsnummer till hands om du har ett sådant.

Ring oss via telefon: +353 (0) 1 5245800

Kontakta via mail: customerservice@hostelworld.com
 

Kontakt :: Om Oss :: Sidkarta :: Hotell :: Hostels :: Butiken
Copyright © AUSTRALIENGUIDEN 1999-2019
 
Lägg till sidan som startsidaLägg till sidan som FavoritKontakta oss på Australienguiden
Online just nu: 166
BOKA BILLIGA HOTELL!
Boka och välj mellan 3000 Hostels och hotellrum i Australien! Snabbt & smidigt!
Se Hotell i australien »
Boka billiga hostels »

    Tips från butiken!

Se alla erbjudanden i butiken   


SE HIT! Passa på och köp din resehandbok till mycket lågt pris! Vi säljer nu ut Första Klass Reseguide, Berlitz och Lonely Planet till extremt låga priser. Skynda fynda!
Se resehandböcker »

Mer bra länktips!
Återbetalning WH skatt »

123bildelar.se - bildelar