Boka Billigt Boende | | | Forum | Tipsa 

Boka hostel & backpacker boende

Australienguiden samarbetar med Hostelworld och kan därför erbjuda ett mycket stort specialutbud med bästa priser för hostels och backpackerboende över hela Australien. Välj mellan 4000 boenden i databasen. Boka snabbt och enkelt på några sekunder

Start | kundrecensioner | Kontakt & FAQ
 

Vi får ofta feedback på bokningen från folk som bokat hostel och boenden via australienguiden, vi lägger in dem löpande här.


Tack för en mycket väl fungerande bokningsmotor under min resa, bokade runt 15 olika backpackerboenden och det fungerade klockrent varje gång. Tack!
Katja - LinköpingTycker det är mycket bra att man bara betalar en pyttesumma för att säkra boendet och resten vid incheckning. Har rest runt i sydney trakten och bott på massa olika ställen och jag ser att det blir billigare att boka med er online än direkt på backpackerstället
AvatarHur kan det komma sig att det är mycket billigare att boka online med er än direkt över disk? Vi bokade alltid från laptopen 1 dag innan vi anlände det nya hostelet. Pefekto!
Sara M. - HässelbyAllt fungerade problemfritt, kan verkligen rekommendera detta smidiga sätt att boka boende
MillanBokade ett underground boende i coober pedy, det var fantastisk, och till ett så lågt pris också, tror vi betalade endast 125 sek per natt per säng. Tack!
Goran LSuveränt! inget att klaga på, allt fungerade "like a charm"!
MartinBokade alla våra sängplatser under vår resa till Australien via Australienguidens hostel bokning och det fungerade klockrent varje gång. BOkade smidigt via surfplattan löpande 20 bokningar under vår 3 mån långa resa.
LinneaDet är bra att man kan logga in och skriva ut bokningsbekräftelsen här på sidan i efterhand, jag lyckas ju alltid tappa bort den. Bra på er!
Biffen 

Kontakt :: Om Oss :: Sidkarta :: Hotell :: Hostels :: Butiken
Copyright © AUSTRALIENGUIDEN 1999-2019
 
Lägg till sidan som startsidaLägg till sidan som FavoritKontakta oss på Australienguiden
Online just nu: 165
BOKA BILLIGA HOTELL!
Boka och välj mellan 3000 Hostels och hotellrum i Australien! Snabbt & smidigt!
Se Hotell i australien »
Boka billiga hostels »

    Tips från butiken!

Se alla erbjudanden i butiken   


SE HIT! Passa på och köp din resehandbok till mycket lågt pris! Vi säljer nu ut Första Klass Reseguide, Berlitz och Lonely Planet till extremt låga priser. Skynda fynda!
Se resehandböcker »

Mer bra länktips!
Återbetalning WH skatt »

123bildelar.se - bildelar