Boka Billigt Boende | | | Forum | Tipsa 

  « Tillbaka

    Tack för att du väljer att handla av oss!

Australienguiden hålls uppdaterad av några frivilliga eldsjälar som älskar Australien. Vi uppdaterar all fakta och information varje år, vi skriver artiklar, tipsar om hotell och försöker göra vårt bästa för att ni ska få en trevlig upplevelse här på portalen. Vi har inget vinstintresse men har en del omkostnader med webutveckling och serverhotell för websajten.

Tycker du om portalen och känner att den gett dig hjälp och tips så är vi tacksamma om ni väljer att köpa er resehandbok eller karta om Australien genom oss. Vi innehar givetvis F-skattsedel och har direktkontakt med förlagen och tillverkarna för att hålla priserna på böckerna till ett minimum (ca 50-60% lägre än vanlig handel).

Bland våra produkter hittar du också en mängd resetillbehör såsom magväskor, pengabälten, sovbindlar, uppblåsbara kuddar, bagageband m.m. Vi har också en avdelning för barnen där du kan köpa pedagogiska barn pysselböcker, kartor med mera, perfekt på den långa flygresan. Se kategorierna i menyn till vänster. I butiken kan du handla snabbt och enkelt i vår snabbkassa med vanligt kreditkort, paypal eller banköverföring. Vi har rykte om oss att leverera mycket snabbt! Lägger du din beställning innan kl 16:00 så skickas den samma dag, annars dagen efter.
Välkommen med din beställning! 

Kontakt :: Om Oss :: Sidkarta :: Hotell :: Hostels :: Butiken
Copyright © AUSTRALIENGUIDEN 1999-2017
 
Lägg till sidan som startsidaLägg till sidan som FavoritKontakta oss på Australienguiden
Online just nu: 115
BOKA BILLIGA HOTELL!
Boka och välj mellan 3000 Hostels och hotellrum i Australien! Snabbt & smidigt!
Se Hotell i australien »
Boka billiga hostels »


SE HIT! Passa på och köp din resehandbok till mycket lågt pris! Vi säljer nu ut Första Klass Reseguide, Berlitz och Lonely Planet till extremt låga priser. Skynda fynda!
Se resehandböcker »

Mer bra länktips!
Återbetalning WH skatt »123bildelar.se - bildelar