Boka Billigt Boende | | | Forum | Tipsa 
Om Australienguiden
Australienguiden såg sitt ljus första gången våren -99 och är idag sveriges största reseportal om Australien. Vi har idag över 68.000 unika besökare samt närmare 1 miljon sidvisningar per månad, vi tackar för det stora intresset.
Sedan en tid tillbaka erbjuder vi också besökarna att köpa sin willmaguidebok till sveriges absolut lägsta priser, direkt i vår guidebokshandel ».
Vi säljer också Lonely Planet, Insight Guides, Rough Guides samt kartor till bra priser. Välkomna till butiken!

Syftet Med Australienguiden
Tanken med Australienguiden är att vara en oberoende källa för tips och information för den blivande resenären. Med tanke på den fina respons vi ständigt får ifrån er så tror vi nog att vi lyckats med det.
Vi vill också ge de som länge planerat en resa, men aldrig kommit till skott, en stor spark där bak. ÅK! Ni ångrar er aldrig.

Varför Australien?
Australien är ett av få länder som innehåller så oerhört mycket av allting. Landet erbjuder allt för allas önskemål. Äventyr, regnskog, öken, partyställen, unikt djur och växtliv, fantastiska stränder, storstadspuls, vildmark, bergslandskap, fjällsjöar, korallrev. Ja, listan kan göras väldigt lång.
Innan man tar steget "down under" så är det viktigt att man har ett hum om vad man vill göra, besöka och se. Därför är en guidebok viktig, både innan och under resans gång. Här har ni anledningen till vårt fina samarbete med svenska Willma Guides. Vi är stolta över att kunna erbjuda bäst priser på den i särklass bästa guideboken.

Om Willmaguide
Världens mest älskade och mest köpta guidebok är Lonely Planet. Willmaguide är egentligen en översättning av dessa böcker till svenska. Det som främst skiljer dem åt är att willmaguiden är berikad med mer tips ifrån oberoende resenärer. Den innehåller också mer text om historia, kultur och andra läsvärda saker. Willmaguides defenition av ordet "guidebok" lyder så här:

   En guidebok skall hjälpa till planera resan, ge jordnära tips på logi, matställen och färdsätt, berätta om sevärdheter, historia och kultur. Willmaguiderna är just konkreta och informativa. De är skrivna på svenska och bygger på egna erfarenheter.
 Australienguiden

Web: www.australienguiden.se
Mail:
Australienguiden är registrerat företag och innehar F-skattesedel


Använd gärna kontaktformuläret om ni önskar kontakta oss.
Kontaktformulär »


Annonsera på Australienguiden
Vill du veta mer eller begära en offert på annonsering på Australienguiden? Kontakta oss via vårt kontaktformulär
Kontaktformulär »

Läs mer om annonsering här »
Tipsa oss
Vad vore denna reseportal utan er besökares åsikter och tips. På de flesta sidor inom portalen finns en liten tipsruta. Har ni nåt guldkorn att dela med er av så tveka inte att delge detta.
Vi tar givetvis tacksamt emot tips om sevärheter, boende, platser. Finner vi det användbart så infogar vi det permanent på portalen.
Kontakta oss via kontaktformuläret »


Med vänlig hälsning
Vi på
Australienguiden
 

Kontakt :: Om Oss :: Sidkarta :: Hotell :: Hostels :: Butiken
Copyright © AUSTRALIENGUIDEN 1999-2019
 
Lägg till sidan som startsidaLägg till sidan som FavoritKontakta oss på Australienguiden
Online just nu: 139
BOKA BILLIGA HOTELL!
Boka och välj mellan 3000 Hostels och hotellrum i Australien! Snabbt & smidigt!
Se Hotell i australien »
Boka billiga hostels »


SE HIT! Passa på och köp din resehandbok till mycket lågt pris! Vi säljer nu ut Första Klass Reseguide, Berlitz och Lonely Planet till extremt låga priser. Skynda fynda!
Se resehandböcker »

Mer bra länktips!
Återbetalning WH skatt »123bildelar.se - bildelar