Boka Billigt Boende | | | Forum | Tipsa 

ReseArtiklar och Reseberättelser Australien

Skriv researtiklar och reseberättelse till Australien. Gör som många andra, skriv din egna artikel eller reseberättelse. Dela med dig av dina åsikter och erfarenheter. Skapa konto nedan och kom igång direkt!
Hem | Logga in | Skapa användare

Skapad 2016-04-06 12:28
Ändrad 2016-04-06 12:28
Kategori Guider
Område Australien
Läst ggr: 684

Skicka artikeln till vän »
Artikelförfattare

Anv: Mats
Namn: Mats Oskarsson
Från: Lödöse
Antal Artiklar: 21
Läs mer om Författaren »
Förord - Beskrivning av artikeln
I Australien så är de lika galna i lotterispel som vi svenskar är och varje vecka så drar man nummer i lotteriet som heter Oz Lotto.Vad gör australiensarna då de vinner på lottoVad gör australiensarna då de vinner på lotto?

I Australien så är de lika galna i lotterispel som vi svenskar är och varje vecka så drar man nummer i lotteriet som heter Oz Lotto. Det finns fler lotterier i Australien och då och då så kommer det nyheter från Down Under om att en ny lycklig spelare har vunnit en sanslöst stor summa pengar. Om du hade fått in en storvinst på eurolotto eller ett annat lotteri, vad hade du gjort då? Det här är en tanke som de flesta av oss någon gång tänker och kanske så har du redan en plan för vad du kommer att göra med miljonerna.

Om du inte har tänkt på hur du skulle spendera din lottovinst så kan du dra lite inspiration från lyckliga australiensiska vinnare som under senare år har tagit hem stora summor pengar på lotto i Australien.

Vinnarberättelser

Man blir glad av vinnarberättelser för de är en slags moderna sagor och de tänder hoppet om att något så fantastiskt som att vinna miljoner på lott faktiskt är något som kan hända vem som helst, även dig!

I januari år 2016 så var det en familj från Morley utanför Perth i västra Australien som fick sig en rejäl överraskning. Med en lott som kostade $5.70 så vann de $1 020 469! För den här familjen så ledde vinsten genast till att de äntligen kunde ge sig ut och resa. Dessutom så bestämde de sig för att skaffa en större bil där de alla får plats.

När man ser på vinnarberättelser så är det just resor, bilar och även hem som står högst upp på listan av det man gör med lotteripengarna. Precis vad man kan göra beror förstås på hur mycket man vinner.

I december 2015 så vann en familj from Dianella, som också är en förort till Perth, hela $30 miljoner på Oz Lotto. Det här var då den nästa största vinsten som någonsin betalats ut av lotteriet. Familjen nämnde att de skulle ta hand om en repa på sonens bil, skicka en förälder på kryssning och börja bära lite bättre kläder.

Drömmar som uppfylls

När man ser på vad folk gör med sina lotterivinster i Australien så blir det tydligt att vi människor är rätt så lika och det oavsett om vi talar svenska eller engelska. Precis som svenska lotterivinnare så är det drömmar som uppfylls då australiensare vinner på lotto. Sedan så spelar det inte så stor roll om det är ett bröllop som man äntligen vill få till eller om man drömmer om en resa långt bort, bara för att det blir stora pengar så behöver det inte bli stora köp och investeringar.

Många av de australiensiska vinnare som i media har delat med sig av sina planer tycks verkligen ha fötterna på jorden. Det uttrycks glädje över att kunna jobba mindre och att kunna betala av på huset.

Vad hade du gjort om du vann på lotto? Om du tänker som en australiensare så hade du köpt ny bil, köpt ett hem, betalat av studielånet och rest till Australien!Skicka artikeln till vän »

Glöm inte kommentera artikeln!

Alla blir glada för lite feedback på sina alster!

Namn
Kommentar

Fyll i koden

Skriv sifferkoden i fältet
 

Kontakt :: Om Oss :: Sidkarta :: Hotell :: Hostels :: Butiken
Copyright © AUSTRALIENGUIDEN 1999-2019
 
Lägg till sidan som startsidaLägg till sidan som FavoritKontakta oss på Australienguiden
Online just nu: 167
BOKA BILLIGA HOTELL!
Boka och välj mellan 3000 Hostels och hotellrum i Australien! Snabbt & smidigt!
Se Hotell i australien »
Boka billiga hostels »


SE HIT! Passa på och köp din resehandbok till mycket lågt pris! Vi säljer nu ut Första Klass Reseguide, Berlitz och Lonely Planet till extremt låga priser. Skynda fynda!
Se resehandböcker »

Mer bra länktips!
Återbetalning WH skatt »

123bildelar.se - bildelar