Boka Billigt Boende | | | Forum | Tipsa 

ReseArtiklar och Reseberättelser Australien

Skriv researtiklar och reseberättelse till Australien. Gör som många andra, skriv din egna artikel eller reseberättelse. Dela med dig av dina åsikter och erfarenheter. Skapa konto nedan och kom igång direkt!
Hem | Logga in | Skapa användare

Skapad 2016-07-30 12:28
Ändrad 2016-07-30 12:28
Kategori Reseberättelser
Område Australien
Läst ggr: 1176

Skicka artikeln till vän »
Artikelförfattare

Anv: Mats
Namn: Mats Oskarsson
Från: Lödöse
Antal Artiklar: 21
Läs mer om Författaren »
Förord - Beskrivning av artikeln
Planerar du en bilresa till Australien? Att skaffa sig kunskap om bilar och bli din egen mekaniker innan du åker är ett bra sätt att förbereda sig på. Börja med att sköta din egen service.Bilresa i AustralienTräna på att byta bildelar innan du åker

Planerar du en bilresa till Australien? Att skaffa sig kunskap om bilar och bli din egen mekaniker innan du åker är ett bra sätt att förbereda sig på. Börja med att sköta din egen service. Exempelvis att byta olja på en bil är lättare än många tror. Högkvalitativ motorolja köper du på nätet hos bl.a. Motorolja-Online. Träna också på att utföra mindre reparationer på din egen eller bekantas bilar. Köp billiga bildelar online hos 123bildelar.


Frihet med egen bil

Att uppleva Australien med bil ger dig möjlighet att uppleva landet på dina egna villkor. Det finns många olika rutter att välja. En av de populäraste är att åka längst östkusten mellan Sydney och Cairns. Efter världsmetropolen Sydney får du sol, sand och surf längs hela vägen innan du når det närmast tropiska Cairns. Från Cairns kan du sedan ta en dykresa ut till det Stora Barriärrevet! Eller så vill du kanske uppleva “the Outback” och ta dig ända in till den legendariska Ayers Rock.


Oavsett vad du väljer är det viktigt att ha en bra bil. Det bästa är naturligtvis att hyra från ett väletablerat uthyrningsföretag. Men särskilt för de som vill vara bort längre, kanske inte budgeten räcker till, och då är det ett bra alternativ att köpa en billig bil i Sydney. Det är många som åker på bilresa i Australien så det brukar inte vara några problem att hitta en begagnad bil. Fråga till exempel efter tips på ditt Vandrarhem (Hostel). Särskilt om du väljer att köpa bil blir dina nyvunna kunskaper om bilar ovärderliga. Se till att både bil och däck är bra skick. Var noga med att kolla mönsterdjupet på däcken. Skulle du ändå få punka i den australienska vildmarken kan din förmåga att byta däck bokstavligt talat rädda ditt liv. Trevlig resa!Skicka artikeln till vän »

Glöm inte kommentera artikeln!

Alla blir glada för lite feedback på sina alster!

Namn
Kommentar

Fyll i koden

Skriv sifferkoden i fältet
 

Kontakt :: Om Oss :: Sidkarta :: Hotell :: Hostels :: Butiken
Copyright © AUSTRALIENGUIDEN 1999-2019
 
Lägg till sidan som startsidaLägg till sidan som FavoritKontakta oss på Australienguiden
Online just nu: 176
BOKA BILLIGA HOTELL!
Boka och välj mellan 3000 Hostels och hotellrum i Australien! Snabbt & smidigt!
Se Hotell i australien »
Boka billiga hostels »


SE HIT! Passa på och köp din resehandbok till mycket lågt pris! Vi säljer nu ut Första Klass Reseguide, Berlitz och Lonely Planet till extremt låga priser. Skynda fynda!
Se resehandböcker »

Mer bra länktips!
Återbetalning WH skatt »123bildelar.se - bildelar