Boka Billigt Boende | | | Forum | Tipsa 

ReseArtiklar och Reseberättelser Australien

Skriv researtiklar och reseberättelse till Australien. Gör som många andra, skriv din egna artikel eller reseberättelse. Dela med dig av dina åsikter och erfarenheter. Skapa konto nedan och kom igång direkt!
Hem | Logga in | Skapa användare

Skapad 2009-04-22 12:56
Ändrad 2009-04-22 13:40
Kategori Reseberättelser
Område Australien
Läst ggr: 3895

Skicka artikeln till vän »
Artikelförfattare

Anv: Viccan
Namn: Victoria Andersson
Från: Floda
Antal Artiklar: 1
Läs mer om Författaren »
Förord - Beskrivning av artikeln
Om det annorlunda livet i \\Att jobba i Outback Australia.Elliott? Ja, så tänkte jag när damen från Grunt Labouring ringde mig då jag var i Darwin och erbjöd mig ett jobb i Elliott. Var i herrans namn ligger det? Det var ju knappt utmärkt på kartan. Men eftersom jag hade ont om cash och verkligen skulle behöva mer för att klara av resten av min resa. Efter att ha jobbat i en så kallad country town tidigare i Queensland hade jag inte så bra erfarenheter utav det var jag lite tveksam, men som sagt, jag behövde pengarna så det var bara till att chansa. Så ca 14 timmar senare satt jag på bussen från Darwin till det omnämda Elliott och ca 12 ytterligare timmar var jag framme. Jag klev av bussen vid en bensionstation och det var inprincip vad som fanns där. Så kom det en man med en jeep och hämtade mig som inte hade några framtänder och verkade lite i gasen. Vad jag tänkte var " Var i h-vette har jag hamnat". Klockan var ca sju på kvällen och det var bara en 1 minuts bilfärd till hotellet/puben. Väl inne i puben var det smått kaotiskt, jukeboxen gick fullt ut, runt biljardbordet kryllade det av folk och det gick inte att höra vad någon sa. Min chef var klädd i adidasbyxor och en väldigt ful t-shirt så jag antog att klädseln när man jobbade i baren inte var så noga.

Skicka artikeln till vän »

Glöm inte kommentera artikeln!

Alla blir glada för lite feedback på sina alster!

Namn
Kommentar

Fyll i koden

Skriv sifferkoden i fältet
 

Kontakt :: Om Oss :: Sidkarta :: Hotell :: Hostels :: Butiken
Copyright © AUSTRALIENGUIDEN 1999-2019
 
Lägg till sidan som startsidaLägg till sidan som FavoritKontakta oss på Australienguiden
Online just nu: 183
BOKA BILLIGA HOTELL!
Boka och välj mellan 3000 Hostels och hotellrum i Australien! Snabbt & smidigt!
Se Hotell i australien »
Boka billiga hostels »


SE HIT! Passa på och köp din resehandbok till mycket lågt pris! Vi säljer nu ut Första Klass Reseguide, Berlitz och Lonely Planet till extremt låga priser. Skynda fynda!
Se resehandböcker »

Mer bra länktips!
Återbetalning WH skatt »123bildelar.se - bildelar