Boka Billigt Boende | | | Forum | Tipsa 

ReseArtiklar och Reseberättelser Australien

Skriv researtiklar och reseberättelse till Australien. Gör som många andra, skriv din egna artikel eller reseberättelse. Dela med dig av dina åsikter och erfarenheter. Skapa konto nedan och kom igång direkt!
Hem | Logga in | Skapa användare

Skapad 2009-05-27 10:34
Ändrad 2009-05-27 10:34
Kategori Tips för resan
Område Australien
Läst ggr: 2531

Skicka artikeln till vän »
Artikelförfattare

Anv: resesnubben
Namn:
Antal Artiklar: 2
Läs mer om Författaren »
Förord - Beskrivning av artikeln
När budget och billigt styr resan till SidneyBudgetresa till och i SidneyNu när den svenska kronan är värdelös i ordets rätta bemärkelse tänkte jag passa på att tipsa om budgetsemestrande i och till Sydney. Första målet är att förflytta sig runt halva jordklotet för en billig peng. Trots kursen på kronan kan man fortfarande få tag i billiga resor om man bara anstränger sig lite i sitt letande. Vi hittade våra biljetter på internet och kom relativt billigt undan. Var ute i god tid!
Känner ni för att spara på matkostnaderna för att istället lägga pengarna på annat rekommenderar jag Haymarket i Chinatown. Mat och frukt till en billig peng jämfört med i affärerna! Tomhänt vill man ju inte heller komma hem ifrån resan. Passa då på att shoppa hem billiga australiensiska souvenirer på Paddy´s market  - ligger intill Chinatown. I och med budgetpriserna kan ju kvaliteten på sakerna skifta men ska det vara budget så ska det! Ett annat billigt shoppingställe är George Street som ligger bortom Liverpool Street.
Vad gäller boende är hostel det enda som gäller. Wake Up Hostel, som ligger nära järnvägsstationen, bodde vi på och det tyckte vi var schysst. Ca. 200kr per natt och person. Mycket festande, särskilt på Lördagar. En favorit på stället var TV-loungen!
Vädret, som för det mesta är toppen, är ju faktiskt gratis så passa på och njut av det. Slappa på Bondi och kolla in solnedgången ifrån Cremorne Point eller Lady Macquarie´s Point!


Skicka artikeln till vän »

Glöm inte kommentera artikeln!

Alla blir glada för lite feedback på sina alster!

Namn
Kommentar

Fyll i koden

Skriv sifferkoden i fältet
 

Kontakt :: Om Oss :: Sidkarta :: Hotell :: Hostels :: Butiken
Copyright © AUSTRALIENGUIDEN 1999-2019
 
Lägg till sidan som startsidaLägg till sidan som FavoritKontakta oss på Australienguiden
Online just nu: 179
BOKA BILLIGA HOTELL!
Boka och välj mellan 3000 Hostels och hotellrum i Australien! Snabbt & smidigt!
Se Hotell i australien »
Boka billiga hostels »


SE HIT! Passa på och köp din resehandbok till mycket lågt pris! Vi säljer nu ut Första Klass Reseguide, Berlitz och Lonely Planet till extremt låga priser. Skynda fynda!
Se resehandböcker »

Mer bra länktips!
Återbetalning WH skatt »

123bildelar.se - bildelar