Boka Billigt Boende | | | Forum | Tipsa 

Bank kontonummer och skattenummer i Australien

För den som planerar att jobba i Australien behövs ett bank konto nummer där arbetsgivaren kan sätta in lönen på. Du behöver också skaffa dig ett registrerat australiensiskt skattenummer för att undvika att betala mer än 50% i skatt.


Skaffa Registrerat Skattenummer i Australien

Du bör skaffa dig ett s.k. Tax File Number (skattenummer) för att undvika att den skatten du betalar på lönen piper iväg över 50%. Detta nummer ger du till varje arbetsgivare du arbetar för och det är också bra att ha när du sedan skall ansöka om skatteåterbäring. Som backpacker arbetare får du tillbaka nära 100% av den skatt du tidigare betalar vilket ofta innebär en ansenlig summa. Du kan ansöka om det här via Australienguiden tack vare vårt samarbete med Taxback. Man fyller i ett onlineforumlär och några veckor senare sitter pengarna på kontot.
Läs mer om skatteåterbäring här »


    Tips från butiken!

Se alla erbjudanden i butiken   

Angående Skattenumret så är det enkelt att skaffa via internet och det kostar heller ingenting. Du kan skaffa det när du är på plats i Australien och du kan också börja jobba innan du hunnit få numret. Så fort du får det skall du ge det till din arbetsgivare. Du kan skaffa det direkt online via denna länk:
Skaffa skattenummer här »Skaffa Bank kontonummer i Australien

Det är lätt att skaffa ett bank konto, du går bara in på banken på plats i Australien och öppnar ett enkelt standard konto, busenkelt! Det kostar ingenting att öppna konto i bankerna i Australien. Om du däremot vill ha tillgång till kreditkort och internet bank så kostar det en årsavgift på några hundra SEK. Ta med både ID och pass när du öppnar kontot, det kan ibland krävas. När du lämnar landet så avslutar du bara kontot genom att gå in på banken igen.
 

Kontakt :: Om Oss :: Sidkarta :: Hotell :: Hostels :: Butiken
Copyright © AUSTRALIENGUIDEN 1999-2019
 
Lägg till sidan som startsidaLägg till sidan som FavoritKontakta oss på Australienguiden
Online just nu: 121
BOKA BILLIGA HOTELL!
Boka och välj mellan 3000 Hostels och hotellrum i Australien! Snabbt & smidigt!
Se Hotell i australien »
Boka billiga hostels »


SE HIT! Passa på och köp din resehandbok till mycket lågt pris! Vi säljer nu ut Första Klass Reseguide, Berlitz och Lonely Planet till extremt låga priser. Skynda fynda!
Se resehandböcker »

Mer bra länktips!
Återbetalning WH skatt »123bildelar.se - bildelar